Verhuur Biesbosch Tours

 

Biesbosch Tour in combinatie met
koffie, high tea, lunch of diner
bezoekerscentrum met boottocht, boot verhuur en wandelexcursies
binnenvaart museum

Biesbosch Tours Arrangementen is mogelijk op woensdag en in overleg ook mogelijk op maandag of dinsdag. Tarief Biesbosch Tours € 119,00 per uur, excl. 21 % BTW. De toegangskaarten voor de combinaties met de Biesbosch Tours zijn niet inbegrepen.

 

 

 

RESTAURANT


 

 

 

BEZOEKERSCENTRUM MET BOOTTOCHT, BOOT VERHUUR EN WANDELEXCURSIES

Een bezoek aan de Biesbosch begint bij Biesboschcentrum Dordrecht. Vanuit dit bezoekerscentrum wordt een scala aan activiteiten georganiseerd. Rondvaarten met open fluisterboot de Sterling, vaar- en wandelexcursies met of zonder gids, dagtochten en kinderactiviteiten. Een fluisterbootje of kano huren om zelf de Biesbosch te ontdekken, kan natuurlijk ook. Maar Biesboschcentrum Dordrecht is niet alleen vertrekpunt. Het centrum is zelf ook een plek waar veel te beleven valt. Er zijn tentoonstellingen, er is een Groenwinkel en een gezellige leeshoek, waar je informatie kan opzoeken of een spelletje kan doen.

 

 

 

BINNENVAART MUSEUM

Een museum (voormalige duwboot), van vereniging “de binnenvaart” met informatie over de historie van de binnenvaart en wisselende tentoonstellingen. De boot heeft een geheel gerestaureerde stuurhut en een binnenvaart simulator. Het museum ligt vanaf 2004 in het Wantij bij de voormalige scheepswerf De Biesbosch. Bij deze scheepswerf is het schip in 1963 te water gelaten.