Verhuur Biesbosch Tours

De Hollandse Biesbosch is een natuurgebied tussen de rivieren de Nieuwe Merwede en de Beneden-Merwede en maakt samen met de Brabantse Biesbosch deel uit van het Nationaal Park De Biesbosch.

Geniet van een tour door dit gebied met haar prachtige flora en fauna.

Biesbosch Tours zijn mogelijk op alle dagen van de week ook in combinatie met een activiteit
koffie, high tea, lunch of dinerbezoekerscentrum met boottocht, boot verhuur en wandelexcursies
binnenvaart museum

De kosten voor de huur van de bus zijn € 170,- per uur incl. 9% btwNeem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Toegangskaarten voor activiteiten als een boottocht, wandelexcursie of museum kunt u op eigen gelegenheid aanschaffen.

RESTAURANT


BEZOEKERSCENTRUM MET BOOTTOCHT, BOOT VERHUUR EN WANDELEXCURSIES

Een bezoek aan de Biesbosch begint bij Biesboschcentrum Dordrecht. Vanuit dit bezoekerscentrum wordt een scala aan activiteiten georganiseerd. Rondvaarten met open fluisterboot de Sterling, vaar- en wandelexcursies met of zonder gids, dagtochten en kinderactiviteiten. Een fluisterbootje of kano huren om zelf de Biesbosch te ontdekken, kan natuurlijk ook. Maar Biesboschcentrum Dordrecht is niet alleen vertrekpunt. Het centrum is zelf ook een plek waar veel te beleven valt. Er zijn tentoonstellingen, er is een Groenwinkel en een gezellige leeshoek, waar je informatie kan opzoeken of een spelletje kan doen.

BINNENVAART MUSEUM

Een museum (voormalige duwboot), van vereniging “de binnenvaart” met informatie over de historie van de binnenvaart en wisselende tentoonstellingen. De boot heeft een geheel gerestaureerde stuurhut en een binnenvaart simulator. Het museum ligt vanaf 2004 in het Wantij bij de voormalige scheepswerf De Biesbosch. Bij deze scheepswerf is het schip in 1963 te water gelaten.