Welkom

Dordrecht Tours biedt u de unieke mogelijkheid om vanuit een midi touringcar het historische centrum van Dordrecht te bezichtigen. Zo kunt u Het Stadshuis, de Grote kerk, Huis van Gijn en Dordrechts Museum zien. Uiteraard kunt u ons naast voor stadsrondritten ook inzetten voor bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, bruiloften, uitstapjes voor senioren of groepsarrangementen.

Daarnaast is het mogelijk om de Midi-touringcar in te zetten voor pendeldiensten in de regio. De midi touringcar biedt ruimte aan 27 personen.

Dordrecht Tours biedt tevens de mogelijkheid een tocht naar de Biesbosch te maken of om groepen vanuit de eigen woonplaats op te halen. Zo kunnen wij geheel naar uw wens een arrangement voor u samen stellen.

Dordrecht | meer dan 800 jaar historie 

Dordrecht is de oudste stad van Holland en was lang de belangrijkste stad van Holland. De stad ontstond rond 1120 aan het riviertje de Thuredriht en in 1220 kreeg Dordrecht als eerste stad stadsrechten. Dordrecht ligt op een eiland omsloten door brede rivieren. Duizend monumenten, een historische binnenstad, havens en een geweldige sfeer bepalen het karakter van deze eeuwenoude havenstad. In het groene buitengebied overheerst de natuur van de Biesbosch.